Πολιτισμός

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στη Σκλίβανη

Off

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων της Σκλίβανης πραγματοποιήθηκε το Σκλιβανίτικο Αντάμωμα και η ημερίδα με τίτλο «Φύση και Ορεινά Οικοσυστήματα» στη Σκλίβανη. Τις επόμενες ημέρες κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος «Πολιτιστικό Καλοκαίρι – Σκλίβανη 2019». Συγκεκριμένα:

– Παρασκευή, 9 Αυγούστου:

Στις 8 το πρωί θα γίνει εκδρομή στη Λίμνη Ζηρού ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

– Σάββατο, 10 Αυγούστου, ώρα 21:00: 

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην Κεντρική Πλατεία με τη συμμετοχή του Χορευτικού Ομίλου Αδελφότητας Σκλιβανιτών Ιωαννίνων, του Λαογραφικός Ομίλου Μελίκης & Περιχώρων Ν. Ημαθίας, του Λαογραφικού Ομίλου Βλάχων και Φίλων «Λαϊλιάς» Ν. Σερρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Πρέβεζας. 

Θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα του Μιχάλη Μπραχόπουλου.

– Κυριακή, 11 Αυγούστου:

Το πρωί, 09:30, θα τελεστεί Μνημόσυνο υπέρ ευεργετών, πεσόντων και εκτελεσθέντων αμάχων στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

Στις 19:00 θα γίνουν εκδηλώσεις για τα παιδιά με Χειροτεχνίες, Μουσικοκινητική κ.α. ενώ στις 23:59 θα ξεκινήσει το Πάρτι Νεολαίας Sklivani Youth. 

– Δευτέρα, 12 Αυγούστου:

Στις 08:00 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός Γύρος:  Άγιος Γεώργιος – Χώρα – Προφήτης Ηλίας – Αγία Παρασκευή – Βιτσιρίνι –  Κεντρική Πλατεία, Παιδιά: Προφήτης Ηλίας – Τυροκομείο – Κεντρική Πλατεία

Το βράδυ, 21:00, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με θέμα «Αναδρομή στα παλιά τραγούδια της Σκλίβανης» με ομιλητές την Εβίτα Θεοχάρη και το Γιώργος Μπέλλο.

– Τρίτη, 13 Αυγούστου:

Στις 07:30 το πρωί ο Ορειβατικός Σύλλογος Σκλίβανης διοργανώνει πορεία στο Ξηροβούνι, ενώ το απόγευμα στις 7:00 θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ Νέων και Παλαίμαχων.

– Τετάρτη, 14 Αυγούστου 

Θα ανέβει η θεατρική παράσταση, από τη θεατρική ομάδα της Αδελφότητας Σκλιβανιτών Αθηνών, «Τούρτα Σοκολάτα» στην Κεντρική Πλατεία και θα ακολουθήσει Λαϊκή Βραδιά στο καφενείο Ι. Μπούγια στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου. 

– Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Αυγούστου θα γίνει πανηγύρι με τους: Θανάση Χαλιλόπουλο- Σωτήρη Σακαβίτση – Χρυσοβαλάντω και Πετρολούκα – Κυρίτση αντίστοιχα στο καφενείο Κωνσταντινίδη στη Κεντρική πλατεία.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ